Heslo:
Členské číslo:
Přihlásit

Prohlášení přístupnosti

Při tvorbě těchto stránek byla zohledněna přístupnost a bezbariérovost webu tak, aby splňovaly zásady přístupnosti podle Pravidel tvorby přístupného webu připravené pro účely novely Zákona č. 365/2000 Sb., o informačních systémech veřejné správy a vyhlášky č.64/2008 Sb., o formě uveřejňování informací souvisejících s výkonem veřejné správy prostřednictvím webových stránek pro osoby se zdravotním postižením (vyhláška o přístupnosti).

Web je tvořen podle specifikace XHTML 4.01 Transitional a dodržuje syntaktickou a sémantickou správnost. Obsah a forma jsou odděleny pomocí CSS. Web je tak možné používat na různých výstupních zařízeních. Velikost písma je definována v relativních jednotkách, aby bylo možno písmo zvětšovat či zmenšovat pomocí prohlížeče.

Některé informace nabízíme v podobě stažitelných dokumentů (PDF, DOC, XLS), a to především z důvodu jejich velkého rozsahu či nedostupnosti dokumentů v jiné podobě. Pro zobrazení těchto dokumentů jsou potřeba příslušné prohlížeče, které lze stáhnout zdarma.

I přes veškerou naši snahu a vůli je však možné, že se na našich webových stánkách nějaká chyba vyskytne. Budeme vám proto vděční, pokud nám ji nahlásíte na e-mailovou adresu michal@crnet.cz

Aktuální informace
on-line přenos z akce zahájen
Dnes začíná jubilejní 40. Mistrovství republiky SZBK ČR záchranných psů. Pořadatelem letošního mistrovství je z pověření prezídia SZBK ČR Jihomoravská ZBK, která pod vedením ředitele mistrovství pana Miloše Mazálka skýtá tu nejvyšší známku profesionality.
15.10.2021 08:28

doplnění údajů
Na prezidiu se rozhodlo, že na stránkách budeme uvádět všechny složené atesty psovodů SZBK ČR, tedy i těch, kteří je skládali za jinou organizaci.
26.7.2021 12:20

Platný od 1.1.2022
Novelizace zkušebního řádu SZBK ČR platná od 1.1.2022 je nyní k dispozici členům ke stažení. Školení k novému zkušebnímu řádu proběhne v termínu 29.1.2022 na základně SZBK ČR na Spáleništi.
6.8.2021 19:21

v sobotu 26.6.2021
Na Sjezdu SZBK ČR bylo v sobotu 26.6.2021 zvolené nové vedení.
28.6.2021 11:07

... přejít na aktuality